Veiliger de weg op met voor en achter bumpers - Autodiefstal.info

Veiliger de weg op met voor en achter bumpers

0

Veiliger de weg op met voor en achter bumpers

We hebben nu al meerdere ongelukken gehad. Om die reden waren we op zoek naar een manier om de auto nog meer solide te maken. Net zoals een bots auto op de kermis. Wilden we extra bescherming zowel aan de achterzijde als de voorzijde.

Een collega van mij vertelde me waarom koop je niet speciale toegewijde voor en achterbumpers. Die bieden een extra stukje bescherming voor botsingen.

Enfin, mijn vriend en collega gaf me ook een adres mee, een webwinkel met de naam carstyle.nl. Hier kan men op uiterst voordelige wijze auto onderdelen kopen waaronder dus de voor en achter bumpers die ik nodig had. Het was alleen nog wel even de vraag of ze ook specifiek bumpers hebben voor mijn model Audi.

Ik begon in ieder geval met de voorbumpers. Na even rondgekeken te hebben vond ik al snel zeer solide ogende voorbumpers die compatible zijn met mijn Audi.

-> Carstyle.nl: Audi voorbumpers

Enfin die is in de pocket. Dan nog de achterbumpers. Hier moest ik ietwat langer zoeken, maar uiteindelijk vond ik ook hier geschikte bumpers.

-> Carstyle.nl: Audi achterbumpers

Met deze twee aankopen had ik gratis verzending. De bumpers waren binnen een dag in huis. Mijn collega heeft aangeboden om ze te installeren en ik heb dit inderdaad aan hem overgelaten.

Uiteindelijk ben ik zeer blij met deze upgrade van mijn Audi. Ik rij met een stuk meer zelfvertrouwen. Het smaakt zeker naar meer ook. Ik zag bij de webwinkel dat ze ook dingen hebben zoals body kits en treeplanken. Voor een volgende keer zou me leuk lijken om ook een treeplank te installeren op de Audi en wanneer ik op het uiterlijk van de auto uitgekeken ben zou ik ook zeker een body kit overwegen omdat je daarmee gemakkelijk een ander uiterlijk aan je auto geeft.

Delen

Over Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.