Porsche financieren - Autodiefstal.info

Porsche financieren

0

Je wilt de auto van je dromen gaan aanschaffen. De auto van je dromen is natuurlijk de Porsche. Al sinds je jeugd ben je verliefd op de mooie stoere lijnen van de Porsche. De Porsche 911 heeft zelfs definitief een plekje in je hart veroverd. Nu wil je in je volwassen leven eindelijk je droom waarmaken om je eigen Porsche voor de deur te hebben. Maar aangezien een beetje Porsche begint rond de 100.000 euro heb je deze niet zomaar betaald. Gelukkig zijn er hoop manieren om je Porsche te financieren. Daar gaan we het in dit artikel over hebben. Lees snel verder!

Porsche financieren
Iets wat op het eerste gezicht een probleem lijkt, hoeft dat dus helemaal niet te zijn. Bij de meeste Porsche dealers bieden een op maat gemaakt financieringsplan aan. Aan de hand van je inkomen en de ruimte die je maandelijks hebt om af te betalen wordt speciaal voor jou een financiering in elkaar gezet. De hoogte van het maandelijks bedrag hangt dan natuurlijk voor een groot deel af van de aanbetaling die je bij de aanschaf kan doen. Het voordeel van het financieren van een Porsche is, is dat bij het opstellen van de financiering ook rekening wordt gehouden met de restwaarde van de Porsche. Je kent natuurlijk het verhaal dat als je bij de dealer naar buiten rijdt je auto al de helft minder waard is. Ook de Porsche verliest op gegeven moment iets van zijn waarde, maar de restwaarde zal toch nog een stuk hoger liggen dan bij een doorsnee gezinsauto.

Voorwaarden van de financiering
Let op, geld lenen kost geld. Deze slogan is bij iedere Nederlander natuurlijk bekend. Ook bij het financieren van een Porsche gaat deze wijsheid op. Om niet achteraf voor verrassingen te komen staan, kan je een hoop zaken van tevoren al uitrekenen. Enkele variabelen om rekening mee te houden zijn bijvoorbeeld de volgende zaken: De looptijd van de lening, de al eerder genoemde restwaarde en natuurlijk het rentepercentage. Let extra goed op dat je niet aflost op de restwaarde, maar daar wel rente over betaald. Een hoge restwaarde is dus enerzijds gunstig, maar als je een hoog rentepercentage afspreekt kan de totale autofinanciering nogal onvoordelig uitpakken.

Concluderend
Het financieren van je Porsche is dus heel goed mogelijk. Door het afsluiten van bijvoorbeeld een Porsche Prive Plan is je droomauto binnen handbereik. Een aantal zaken om rekening mee te houden zijn dus het totale aankoopbedrag, de looptijd, de restwaarde en het rentepercentage. Als je dit allemaal goed geregeld hebt staat je verder niks meer in de weg om te gaan cruisen in de auto die je altijd al hebt willen rijden. Veel rijplezier!

 

Delen

Over Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.