Mijn zoektocht naar een nieuwe auto na diefstal - Autodiefstal.info

Mijn zoektocht naar een nieuwe auto na diefstal

0

Mijn zoektocht naar een nieuwe auto na diefstal

Het is vreselijk maar het is me laatst overkomen. Mijn BMW is gestolen. Even wat informatie misschien kunnen jullie helpen om de auto weer boven water te krijgen (hopelijk niet letterlijk). Het gaat om een BMW X5 3.0D High Executive M Automaat. Gestolen in de omgeving Rotterdam.

Enfin, ik ben dus op zoek naar een nieuwe auto. Ik lees de laatste tijd vaak in het nieuws dat het zo voordelig is om een auto te importeren. Ik heb op dit moment niet veel geld voor handen, dus voordelig klinkt goed in de oren. Enfin, iedereen raad aan om te kijken op auto marktplaatsen zoals mobile.de en daar dan te zoeken naar een mooie auto bij de oosterburen.

Dat heb ik dus gedaan. Ik vond een zeer fraaie tweedehands Volkswagen voor een prikkie. Stond net over de grens. Alsnog wel drie uur rijden vanaf Rotterdam maar goed. Waar ik geen tijd voor heb op dit moment is de administratie en rompslomp die bij zo een import komt kijken. Enfin, de auto is zoveel goedkoper dan hij in Nederland zou zijn dat ik dacht misschien beter om de import aan een bedrijf over te laten.

Ik ging een beetje googelen en las klantenbeoordelingen voor bedrijven die hoog in Google staan. Ik had uiteindelijk beste gevoel bij easyimport. Ik heb dit bedrijf dan ook de opdracht gegeven om de VW naar Nederland te halen.

Binnen een week was dit al gelukt. Ik ben zeer blij met de auto, hij is zeer luxe uitgevoerd met ook uitvoerige diefstal beveiliging, zeker voor mij iets dat voor mij nu belangrijk is.

Uitgelicht: VW import met easyimport.nl

Enfin, misschien wel geluk bij een ongeluk dat door de diefstal van mijn geliefde BMW ik dit auto importeren uit Duitsland verhaal ontdekt heb. De volgende auto aankopen zal ik ook zeker weer op deze wijze gaan plegen.

Delen

Over Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.