Gestolen auto op autosloperij. - Autodiefstal.info

Gestolen auto op autosloperij.

0

Gestolen auto op autosloperij.

In ons kleine Nederland rijden bijna zeven miljoen auto’s rond. Voor bijna al deze voertuigen komt er een moment dat de auto is afschreven en naar de autosloperij wordt afgevoerd omdat er teveel kosten gemaakt worden moeten voor de reparatie of de auto het gewoon weg helemaal niet meer doet.

Ook auto’s welke bij een verkeersongeval betrokken zijn geraakt en total loss worden verklaard komen op de autosloperij terecht. De nog goede onderdelen zullen van de sloopauto worden verwijderd en eventueel nog worden verkocht.

In totaal zijn er z’n vijfhonderd autosloperijen actief. Grote kans dat hier ook een gestolen auto tussen zit. Veel autodemontage bedrijven kopen juist voertuigen op die gestolen zijn geweest.

Vaak via de overheid, de domeinen worden de auto’s dan aangeboden. Dit zijn auto waar fraude is gepleegd met het chassis nummer en hierdoor de voertuigen niet meer terug kunnen naar de rechtmatige eigenaar.

De autosloperij is dan verplicht de auto te demonteren in sommige gevallen mogen ook de onderdelen niet worden verkocht want deze kunnen herleidbaar zijn naar het voertuig.

Uw sloopauto verkopen

Oude auto’s hebben op een gegeven moment vele kilometers asfalt afgelegd. De motor en de versnelling bak functioneren nog wel of niet meer.

De eigenaar besluit vaak de auto niet meer te laten repareren, een nieuwe uitlaat, twee nieuwe banden en nog wat andere onderdelen maken dat de werkzaamheden meer gaan koste als de dagwaarde van de sloopauto.

Veel auto eigenaren kiezen dan eieren voor hun geld en besluiten de auto op te ruimen. Het geld kan immers beter besteed worden aan een leuke occasion.

Milieu vriendelijke demontage

Bij de sloop van een oude kapotte auto komen er verschillende milieu verontreinigende stoffen vrij zoals motor olie, brandstof maar ook verschillende koelmiddelen.

De autosloperij zorgt er voor dat deze stoffen uit de sloopauto worden verwijderd en worden afgevoerd naar verwerkers.

Vervolgens zal de sloopauto worden ontdaan van de nog bruikbare onderdelen en de ferro en no ferro materialen welke nog een dagwaarde vertegenwoordigen.

Wat overblijft is een kale carrosserie welke als oud ijzer zal worden verkocht.

Sloopauto onderdelen kopen

Op het autodemontage bedrijf kunt u prima terecht als u voor een relatief kleine prijs uw auto wilt laten repareren.

De onderdelen afkomstig van een sloopauto worden over het algemeen vele malen goedkoper aangeboden als nieuwe via de merkdealer hiermee kunt u veel geld besparen. Ook onderdelen van relatief jongeren auto’s, schadevoertuigen worden op de autosloperij verkocht.

Delen

Over Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.