Ervaren met de Eibach sportline - Autodiefstal.info

Ervaren met de Eibach sportline

0

Ervaren met de Eibach sportline

Even voorstellen ik ben een nog enigszins jonge onervaren auto tuner. Ik zag een paar jaar geleden die Fast en Furious films met Vin Diesel en dat leek me wel wat. Ook kwamen er later natuurlijk de Need for Speed spelletjes van EA. Het concept auto tuning en styling heeft me altijd al aangesproken.
Het enige vervelende is, ik had nog geen rijbewijs en ook geen auto. Dan valt er weinig te tunen en te stylen.

Enfin, ik heb nu eindelijk mijn rijbewijs gehaald en ook bezit ik nu een mooie Volkswagen. Tijd om te gaan tunen. Maar liefst wel op een budget want heb niet veel te besteden op moment van schrijven.

Ik ging dus zoeken op het internet naar winkels waar men goedkoop tuning onderdelen kan aanschaffen. Een website die ik maar bleef tegenkomen was Extreme-carstyling. Een webwinkel met hoogwaardige tuning onderdelen voor bodemprijzen. Ik vergeleek een beetje met andere aanbieders maar niemand bood onderdelen zoals Koni schokdempers en Bilstein schokdempers voor dit soort lage prijzen aan.

Een tip van een goede vriend die ik gekregen heb is om te beginnen met de Eibach sportline. Deze zorgt voor maximale verlaging voor de meest sportieve look. Tot wel 50mm.

Uitgelicht: Extreme-carstyling.nl: Sportline

Enfin, dat leek me dus wel wat. Gelukkig hadden ze hem op voorraad specifiek voor mijn VW. Die heb ik dus weldra besteld. Ik had de sportline set al binnen een dag in huis. Ik heb ervoor gekozen om deze zelf te installeren. Was mijn eerste keer ook om zelf iets te installeren. Was even behelpen maar uiteindelijk met tips en advies van YouTube filmpjes kwam alles goed.

Enfin, de gegevens van de webwinkel zijn als volgt:

Adres: Graanmarkt 9, 1681 PA Zwaagdijk
Provincie: Noord-Holland
Telefoon: 0228 760 008
Website URL: https://www.extreme-carstyling.nl/

Ze hebben daar overigens gratis verzending en ze reageren bijzonder rap op vragen dus bij de support kan je goed terecht. Mijns inziens een aanrader.

Delen

Over Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.