Dit is waarom occasion lease voor jouw bedrijf interessant kan zijn - Autodiefstal.info

Dit is waarom occasion lease voor jouw bedrijf interessant kan zijn

0

Met zakelijk leasen rijd je in een heerlijk nieuwe auto zonder dat je in een keer een grote uitgave moet doen. Je kan je geld wel beter gebruiken, toch? Bij occasion lease betaal je een vast bedrag per maand aan de leasemaatschappij. De leasemaatschappij levert de auto na een overeenkomst weer in bij een bedrijf. Een leaseovereenkomst duurt meestal tussen de twee en vijf jaar. 

Shortlease of occasion lease is een andere vorm van leasen maar je merkt er verder weinig van. Het enige verschil met een gewoon leasecontract is dat je met shortlease minder lang een overeenkomst met de leasemaatschappij aan gaat. Soms kan dit handig zijn omdat je bijvoorbeeld een nieuwe werknemer in dienst neemt. De werknemer heeft een proeftijd. Je kan besluiten dan voor een maand of twee maanden een shortlease contract aan te gaan om te kijken of de nieuwe werknemer bevalt. Is dit zo dan kan je altijd overstappen op een normaal leasecontract. 

Maak geen onnodige kosten

Je kunt niet in de toekomst kijken en het is zonde als je kosten maakt die niet nodig zijn. Je kan er dus voor kiezen om een shortlease contract aan te gaan als je bijvoorbeeld de bedrijfsauto voor een korte termijn nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben omdat je met korte projecten werkt en niet weet hoe het in de toekomst zal zijn. Met een shortlease contract heb je in ieder geval geen verplichting voor jaren. Dit geeft jou flexibiliteit.

Als je een shortlease contract hebt kan je die makkelijk beëindigen. Dit kan handig zijn als je graag in de nieuwste auto’s rijdt. Misschien vind je het prettig om regelmatig van auto te veranderen. Met shortlease is dit gemakkelijk. Nog een pluspunt is dat je een shortlease contract snel kan ondertekenen en je vaak de volgende dag al met jouw nieuwe auto de weg op kunt. Bij LeaseParcours heb je niet te maken met lange wachttijden. 

Occasion lease bij LeaseParcours sluit je snel en makkelijk af. Heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen je snel en graag!

Delen

Over Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.