Carprof Kerkrade, de garage voor iedereen - Autodiefstal.info

Carprof Kerkrade, de garage voor iedereen

0

Carprof Kerkrade, de garage voor iedereen

Bij Carprof Kerkrade staan we altijd voor u klaar voor onderhoud en reparatie van alle automerken en wagens van alle leeftijden. Bovendien kan u ook bij ons terecht voor een groot aanbod aan gecontroleerde occasions. Met reeds 40 jaar ervaring als Peugeotdealer en 11 jaar als Hyundaidealer is uw auto bij Carprof Kerkrade in goede handen.

Onze missie

Carprof Kerkrade onderscheidt zich door een eerlijke en transparante communicatie, technisch goed opgeleide automonteurs en het gebruik van kwaliteitsonderdelen. Zo vervullen wij onze missie: het leveren van een uitstekende service en ervaring aan alle klanten. U ontvangt dealerkwaliteit, voor een betere prijs.

Onze services voor u

Om de beleving van uw garagebezoek met u voertuig te verbeteren, garandeert Carprof Kerkrade de volgende services:

  1. Onderhoud en reparaties van alle merken en voertuigen van alle leeftijden.
  2. Goed opgeleide medewerkers met een open aanpak.
  3. Duidelijke prijsofferte vooraf.
  4. Altijd kwaliteitsonderdelen, gemonteerd met hoogwaardige gereedschappen.
  5. Onderhoud volgens fabrieksrichtlijnen, met behoud van fabrieksgarantie.
  6. 24 maanden internationale garantie op onderdelen en reparaties.

Bovendien kan u bij ons terecht voor een groot scala aan diensten, zoals de bandenwissel of aankoop van nieuwe banden, vervangen van slijtageonderdelen zoals de distributieriem en de uitlaat, onderhoud van de airco en het uitvoeren van een kleine of een grote onderhoudsbeurt.

Daarnaast bent u ook elk jaar welkom voor de APK keuring. Indien het voertuig voldoet aan alle eisen ontvangt u een officieel APK keuringsrapport, indien er gebreken zijn ontvangt u een overzicht van de benodigde werkzaamheden. Ook voor de reparatie van kleine deuken en lakbeschadigingen, zoals krassen, bumperschade en steenslag, staat Carprof Kerkrade voor u paraat.

Als leaserijder is Carprof Kerkrade ook de ideale keuze! Wij werken samen met alle leasemaatschappijen in Nederland en halen en brengen uw wagen op elke gewenste locatie. Zo hoeft u enkel een afspraak in te plannen en zorgen wij voor de rest.

Ook voor de opslag van een auto, motor, oldtimer, aanhangwagen, camper of boot is Carprof Kerkrade de perfecte keuze. Wij beschikken over een verwarmde binnenstalling en een buitenstalling, zodat uw voertuig altijd veilig staat opgeborgen. Bovendien bieden wij de mogelijkheid uw voertuig extra te verzorgen, met een professionele poetsbeurt of met een premium pakket. Bij een premium pakket controleren wij de bandenspanning en vloeistoffen, starten wij het voertuig maandelijks en verbinden we de accu aan een druppelaar.

Onze occasions

U kan bij Carprof Kerkrade ook terecht voor een groot aanbod aan gecontroleerde occasions. Door onze ervaring als Peugeot- en Hyundaidealer bent u zeker dat wij zorg dragen voor uw aankoop. Bovendien ontvangt elke klant bij de aankoop van een auto met een verkoopprijs hoger dan €4.500,00 zes maanden BOVAG garantie, een Europese startgarantie en 24/7 pechhulp.

Bron: www.rscarserviceandoptimizing.nl

Delen

Over Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.