Autodiefstal? Koop een antidiefstal slot - Autodiefstal.info

Autodiefstal? Koop een antidiefstal slot

0

Jaarlijks worden er vele auto’s gestolen in Nederland. In de top 3 van de meest gestolen automerken staat Volkswagen (Golf en Polo) op positie 1. Hierna volgen BMW en Audi. Toch is het gelukkig zo dat de meeste auto’s binnen een week terug zijn bij de eigenaar.

Auto teruggevonden, en dan?

De Volkswagen Golf is populair onder criminelen. De auto is klein maar pittig en is een geliefd vervoermiddel binnen deze groep om snel een criminele activiteit uit te voeren. Vaak wordt de auto beschadigd en al teruggevonden ergens in Nederland. Je moet er niet aan denken dat het jou overkomt; de auto is dan wel terug, maar vraag niet in welke staat deze verkeert.

De BMW en Audi vallen eerder in handen van autohandelaren in gestolen wagens. Binnen dezelfde nacht nog is de auto al over de grens, richting het oosten meestal. In dat geval is het te hopen dat de eigenaar in het bezit is van een WA+ of All Risk verzekering, zo niet, dan wordt er niets vergoed door de verzekeraar.

Voorkomen beter dan genezen

Er bestaan eenvoudige hulpmiddelen om een autodiefstal onaantrekkelijk te maken. Met een anti autodiefstal slot maakt u het de crimineel een stuk lastiger. Deze zal naast het openmaken van de auto, zich ook nog eens moeten ontdoen van het opzichtige antidiefstal slot. In dat geval zal de crimineel in vele gevallen liever voor een eenvoudiger te stelen auto gaan, hoe vervelend ook voor de andere auto eigenaar.

Antidiefstal sloten zijn te vinden bij auto-onderdelen24.nl.

Met het antidiefstal slot zorgt u ervoor dat het stelen van uw auto zo lastig en onaantrekkelijk mogelijk wordt gemaakt. Er zijn vele type sloten verkrijgbaar, die vaak universeel zijn.

Op YOUtube.com kunt u filmpjes bekijken die instructie bieden over de toepassing van het antidiefstal slot en daarnaast ook uitleg bieden over andere zaken rondom auto onderhoud.

 

Delen

Over Author

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.